Tot ce trebuie să știi despre plățile electronice oferite de Paynet pentru companii

5 August 2021, 17:30

Plățile online sunt convenabile pentru că permit efectuarea tranzacțiilor oriunde și oricând. Cel mai mare avantaj pentru clienți îl constituie comoditatea, iar în calitate de comerciant, este important să răspundeți acestei preferințe. Un gateway de plată permite unui comerciant să depășească limitările geografice și să își crească veniturile.

Sistemul de plăți electronice devine tot mai popular, datorită dezvoltării tehnologiilor informaționale și a popularității cumpărăturilor online.

Pentru că rezidenții iHUB Chișinău îmbrățișează tehnologia în toate formele ei, de aproximativ un an folosim serviciul de plată electronic Paynet. Fie că plătesc online, pe www.paynet.md, sau la terminalul Paynet din spațiul nostru, rezidenții iHUB nu își fac griji să aibă bani cash la îndemână.

Paynet este o companie FinTech fondată în anul 2013 din dorința de a aduce inovații din domeniul plăților electronice pe piața Moldovei, ținând cont că acest domeniu a înregistrat o dezvoltare și o creștere accelerată la nivel globa în ultimii ani. Compania dezvoltă continuu portofoliul său de produse, iar la moment, oferă soluții atât pentru mediul de business, cât și pentru persoane fizice.

Pentru companii, Paynet a dezvoltat serviciul de procesare a plăților, care integrează plățile online pentru eCommerce. Cele mai noi soluții oferite sunt:

  • Factură Electronică;
  • Plăți prin QR;
  • Generarea și procesarea tichetelor electronice;
  • Cash Invoice.

 

Ce ne-a convins pe noi

Accesibilitatea

Prin intermediul Paynet serviciile iHUB pot fi achitate cu ușurință atât de companii cât și de persoanele fizice. Rezidenții dispun de o varietate de modalități de plată a abonamentelor noastre: plata online, prin aplicația Paynet, QR, sau terminalele cash.

 

Economie de timp

Plățile online sunt convenabile datorită vitezei tranzacțiilor și pot fi efectuate cu un click, fără a fi prezent în oficiul fizic.

Ușor de utilizat

Paynet oferă companiilor acces la un dashboard de management al plăților și invoice-urilor, care este simplu de utilizat și monitorizat. În același timp ai acces la istoria plăților, statistici și toată informația necesară pentru a-ți urmări finanțele.

În ceea ce privește plățile, majoritatea prestatorilor nu percep comisioane adiționale. Unii au un comision între 0 și 2%. Comisioanele sunt afișate înaintea finalizării plății, astfel încât orice utilizator să fie informat dacă plătește comision.

În prezent, portofoliul Paynet are peste 300 de companii clienți, fiind lideri pe piața companiilor non-bancare în segmentul dat.

Login

Register