CERERE DE PROPUNERI (RFP) - SERVICII ORGANIZARE ȘI SUPORT TEHNIC

5 September 2023

CERERE DE PROPUNERI (RFP) - SERVICII ORGANIZARE ȘI SUPORT TEHNIC

Proiect:
Incubatorul de talente: Educație digitală pentru femei și profesioniști IT în Moldova

Eveniment:
Tech Women Summit 2023

Perioada:
Octombrie 2023

Implementat de:
IHUB în parteneriat cu EMA - Agenția de Dezvoltare și Mobilitate, Universitatea Tehnică din Moldova și ESET

Sprijin financiar:
SlovakAid

Obiectivul evenimentului:
Tech Women Summit 2023 are ca scop promovarea și susținerea educației digitale pentru femei și profesioniști IT în Moldova, în cadrul proiectului "Incubatorul de talente". Evenimentul va oferi o platformă de discuție și networking pentru comunitatea IT, cu accent pe implicarea și participarea activă a femeilor în acest domeniu.

Servicii necesare:

1. Echipamente de lumină cu proiectoare de lumină: Furnizare și instalare echipamente de iluminat profesionale, inclusiv proiectoare cu reglare de intensitate.

2. Microfoane pentru moderatori (minim 2): Furnizare de microfoane wireless de înaltă calitate, cu posibilitate de mutare rapidă și claritate vocală.

3.  Mincrofoane Speakeri (minim 12) pentru sesiunea de întrebări și răspunsuri:Furnizare de microfoane wireless de înaltă calitate, cu posibilitate de mutare rapidă și claritate vocală.

4. Monitoare pentru proiecție (minim 8): Furnizare și instalare de monitoare de proiecție de dimensiuni adecvate pentru prezentări și conținut multimedia.

5. Sistem de video proiecție cu moderare: Implementare și operare a unui sistem de proiecție video avansat, inclusiv software de moderare si asigurarea unei persoane care sa modereze procesul in timpul evenimentului.

6. Asigurarea streaming-ului live al evenimentului: Furnizare și gestionare a serviciilor de streaming live pentru a permite vizionarea virtuală.

7. Servicii de traducere live (minim 5 seturi): Furnizare de echipamente și interpreți pentru asigurarea traducerii simultane în mai multe limbi(romana-engleza-romana).

8. Servicii foto și video: Acoperire completă a evenimentului prin furnizarea de servicii profesionale de fotografie și videografie, inclusiv editare și post-producție.

 

Termen limită pentru depunerea propunerilor:
30 septembrie, ora 18:00

Adresa de contact pentru depunerea propunerilor:
irina.grisca@ihub.world

La adresa de mai sus puteti scrie pentru a adresa intrebari si orice clarificari. Data limita pentru clarificari si intrebari este 25.09.2023.

Mulțumim pentru interesul dumneavoastră și așteptăm cu nerăbdare propunerile dumneavoastră.

 

Login

Register